Hotel Hasik ****

Közép Dunántúli régió - Döbrönte

Hotel Hasik, Döbrönte
  • Cím: 8597 Döbrönte, Fő u. 4.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Hasik, Döbrönte

Az aktív pihenést kereső vendégek magas szintű kiszolgálása mellett a szálloda családbarát szolgáltatásaival (gyermekmegőrzés, gyerekágyak, minigolf, pónilovaglás...) tudatosan specializálódott a gyermekekkel együtt érkező családok irányába is.

Hotel Hasik, Döbrönte

A szálloda 38 kétágyas szobája közül 22 pótágyazható. Minden szobában található színes TV, telefon, minibár és fürdőszoba, 23 szobához balkon is tartozik.
Bár az alapfelszereltség mindenhol azonos, a különböző években kialakított szobák alapterületükben, hangulatukban, stílusukban kissé különböznek egymástól. Fentiek alapján 3 szobakategóriát különböztetünk meg.

Hotel Hasik, Döbrönte

A konferenciákra, megbeszélésekre érkező vendégeket 2 technikailag kitűnően felszerelt konferenciaterem, egy business-corner, I.kat. étterem, bár, salakos teniszpályák, külső és fedett uszoda, szauna, pezsgőfürdő, szolárium, fitneszterem várják. A szálloda közelében található Hasik Lovarda, amely lovardai és tereplovaglási lehetőségekkel, lovaskocsikázással teszi érdekesebbé a bakonyi kirándulást. A környék adottságai (Himfy várrom, Bittva patak, bakonyi erdei útvonalak) kitűnőek outdoor programok megszervezéséhez is.

Hotel Hasik, Döbrönte


Hotel Hasik, Döbrönte


Hotel Hasik, Döbrönte
  • Cím:8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás